Whole food plant-based, vegan en glutenvrij leren bakken

Wil jij heerlijke gerechten leren bakken?

Wie is er niet mee opgegroeid, bakken met eieren, olie/boter en suiker? Als je al die producten niet meer wilt of kunt gebruiken, hoe ga je het dan aanpakken? Dat is precies wat we je gaan leren!

We leren je de basis in het e-book “whole food plant-based bakken, de basis”, dit is een heel mooi naslagwerk en daarin lees je:

  • Welke meelsoorten gebruik je en waarom?
  • Welke zoetmiddelen zijn geschikt om mee te bakken?
  • Moet ik ei-vervangers gebruiken en hoe pak ik dat aan?
  • Welke vet-soort gebruik ik en wanneer?

Maar ook hoe je gist, bakpoeder, bakingsoda, plantaardige melk e.d. gebruikt. Alles wat je nodig hebt om goed te kunnen bakken staat erin.

Je krijgt nog meer….. want de basis is leuk, maar hoe pak je het in de praktijk aan? Dat laten we je zien in de online workshops “brood & focaccia” en “feestdagen”

De recepten whole food plant-based & we gebruiken glutenvrije meelsoorten.

 

Dit is wat je krijgt:

  • Bakgids met alle basisregels er in, plus 10 heerlijke recepten (e-book, ontvang je binnen 24 uur)
  • Videocursus “Brood & Focaccia”, welke 6 maande toegankelijk blijft en je kunt ieder moment je vragen stellen. Je krijgt direct na aankoop toegang.
  • Online bakworkshop “Feestdagen” op woensdagavond 26 oktober. Zowel zoete als hartige items voor de feestdagen. 

Kun je niet op 26 oktober? Geen probleem, je kunt de workshops 2 weken terugkijken.
Je kunt ons dan mailen met jouw vragen.

 

Er is beperkt plaats,dus vol = vol
ALLEEN TOT EN MET A.S. VRIJDAG (19 augustus) MET €10 KORTING!

Workshop: High tea.
Wauw, wat ik heb veel geleerd!
Een gezellige workshop waarin in een hoog tempo veel gerechtjes gemaakt zijn. De gerechtjes zijn echt lekker, vonden ook mijn niet-vegan vrienden. Deze zijn verleid om meer recepten/hapjes uit te proberen. Ik kom zeker nog een keer terug!
Patricia Streng

5 sterren Google Review

Goede, heldere informatie. Heerlijke recepten. Antwoord op vragen komt snel en is duidelijk. De los te volgen academie is geweldig! Ik heb er veel geleerd!
Kartin Verstegen

5 sterren Google Review

Bakken met pure ingrediënten, voedend voor je lichaam

Ik ben chef-kok én heb een enorme passie voor bakken. Whole food plant-based en glutenvrij bakken is voor mij ook een zoektocht geweest, hierdoor is mijn passie alleen versterkt. Brood, zoet, hartig, alles komt voorbij én ik leg het je stap voor stap uit zodat ook jij straks een meesterbakker bent op het gebied van whole food plant-based en de mooiste en lekkerste baksels op tafel zet!

Whole food plant-based bakken, de basis

We leren je de basis van het bakken. Meelsoorten,
agar agar, bakpoeder,
ei vervangers, zoetmiddelen, het komt allemaal aan bod.

Glutenvrij brood bakken

Online videocursus
“brood en focaccia” Hierin leren we je alles wat je moet weten over (glutenvrij) brood bakken.

Bakken feestdagen

Online workshop “feestdagen” Hierin leren we je heerlijke baksels maken voor de heerlijke decembermaand.

Pin It on Pinterest