Low-budget gezond eten, daarmee willen we je inspireren.

Download gratis het e-book Low-Budget tips & recepten

Low budget vegan

Gezond eten hoeft niet duur te zijn, dat laten we je in dit gratis e-book zien. We hebben 4 recepten voor je én tips en trucks om zowel voedzaam als low-budget te eten.

R

4 recepten

R

5 bepaartips

R

Goedkope groente en fruitsoorten

R

Tips & trucks voor andere ingredienten

Het is helemaal gratis, het enige wat we van je nodig hebben is je e-mailadres én je krijgt in de weken na aanmelding nog af en toe een mail met meer gratis tips en tricks of gezond plantaardig eten op een zo low-budget mogelijke manier.

 

Vraag hier gratis aan!

 

Je ontvangt het direct in jouw mail (check dus ook je spam mocht je niets hebben ontvangen).

Verder ontvang je in de komende weken nog een aantal mails met tips over gezond plantaardig eten in relatie tot low-budget (je kunt je ieder moment met 1 klik uitschrijven)

“Eet goed, voel je goed. Planten geven je alles wat je nodig hebt én brengen je energie.”

Trientje Blenkers-Klein

Trientje, voedingsdeskundige, vind het belangrijk dat low-budget samen blijft gaan met voedzaam en volwaardig plantaardig eten. Daarom tips & tricks die daarop gericht zijn. Heb je vragen op dit gebied? Stel ze gerust!

Peter Blenkers

Peter is chef-kok én improvisatietalent nummer 1.  Hij ziet in de koelkast geen losse ingredienten, maar maaltijden. Voedselverspilling, dat woord kent hij niet én hij je inspireert met heerlijke low-budget recepten. Heb je kookvragen? Peter beantwoord ze met alle liefde.

Pin It on Pinterest