Persoonlijke kook- of bakworkshop

Samen aan de slag in jouw eigen keuken om daarna met veel plezier en variatie te kunnen koken. 

Chef kok Peter Blenkers

 

Als kok hoor ik het vaak, wanneer mensen te maken hebben met allergieen of intoleranties wordt koken en bakken ineens als een stuk minder leuk ervaren. 

Eten en koken is niet meer hetzelfde én toch is het iets wat je iedere dag moet doen. Daar help ik je dan ook heel graag mee, want als chef-kok vind ik dat iedereen lekker moet kunnen eten én ik weet ook dat het kan!

Wanneer je besluit om met mij aan de slag te gaan beginnen we met een telefoongesprek waarin ik vooral vraag wat jij graag wilt leren. Dat is dan ook het uitgangspunt van de persoonlijke workshop.

Daarop bedenk ik lekkere recepten én kom ik bij je thuis. We werken zoveel mogelijk met makkelijk verkrijgbare ingredienten, want het uitgangspunt is dat jij na deze workshop zelf in staat bent lekker te koken en bakken vol zelfvertrouwen.

Alles even duidelijk op een rij:

Voorgesprek

We hebben een telefonisch gesprek waarin jij kunt aangeven wat je graag wilt leren. Wat vind je nu lastig én waar kan ik je bij helpen? Ik luister goed naar jouw wensen, zodat het ook echt een persoonlijke workshop is waar jij alles uit kunt halen wat je wilt.

De workshop

Op een dag die we gezamelijk afspreken kom ik naar je toe en gaan we samen aan de slag. Heb jezelf geen fijne keuken, je mag ook naar ons toe komen dan doen we het hier. We gaan lekker samen aan de slag.

Vragen

Na de workshop kun je me makkelijk appen of mailen met vragen waar je nog tegen aanloopt. 

Wat anderen zeggen over de worskhop

Ik had behoefte aan een workshop glutenvrij en vegetarisch koken. Waar dat bij ‘standaard’ workshop nagenoeg onmogelijk is, wilde Peter daarvoor speciaal naar het hoge noorden afreizen. Gezamenlijk een hele fijne dag van gemaakt waarbij ik goed, rustig en enthousiast uitleg heb gekregen over hoe ik mijn variatie in mijn gerechten kan aanbrengen. Hierbij gekeken naar het glutenvrij bakken, het maken van sauzen en vleesvervangers. Top dag en erg leerzaam. Dank je!
Ramona de Jager

5 sterren Google Review

Vandaag heb ik een 1 op 1 workshop gevolgd bij Peter.
Van te voren hadden we goed contact gehad over wat mijn wensen waren. Heel fijn!
De workshop was heel ontspannen en gezellig.
Ik heb heel veel inspiratie opgedaan. Dankjewel Peter!!!!
Roselie

5 sterren Google Review

Samen aan de slag?

Wil je aan de slag? Mail me dan via info@vitakracht.nl én we plannen een telefonisch gesprek in. Deze is altijd gratis en vrijblijvend, dus mocht je in dat gesprek denken; nee… no worries, maar de ervaring leert dat mensen heel enthousiast zijn én graag aan de slag willen, dan plannen we zo snel mogelijk een datum.

Pin It on Pinterest