Print Friendly, PDF & Email

Super lekker als voorgerecht of gewoon als hapje deze gevulde champginons. Het is een makkelijk recept en je hoeft de cashewkaas ook niet te laten opstijven zoals in het recept van de cashewkaas staat. Je kunt het maken en dan direct de champignons vullen. Om het iets smeuïger te maken adviseren we je een eetlepel water toe te voegen.

Aantal: 4 stuks Bereidingstijd: 10 minuten (exclusief weektijd cashewnoten)

Dit heb je nodig

4 kastanjechampignons (liefst wat groter)
1/4 recept van de cashewkaas
(zorg dat je een klein beetje water toevoegt, zodat het wat smeuïger wordt)
1/2 rode ui
2 eetlepels edelgistvlokken
Gedroogde dille voor de garnering

Zo maak je deze gevulde champignons

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Haal het steeltje uit de champignon en hol het een klein beetje uit
  3. Snipper de rode ui en gaar het in een bakpan met een klein laagje water
  4. Als de ui klaar is doe je dit in de uitgeholde champignons en vervolgens vul je het met de cashewkaas
  5. Zet de gevulde champignons in de oven voor 10 minuten
  6. Als je ze gaat serveren doe er dan de edelgistvlokken over en wat gedroogde dille

Eet smakelijk!

Laatste berichten van Trientje Blenkers-Klein (Toon alles)

Pin It on Pinterest

Share This