Print Friendly, PDF & Email

Vegan chocoladepap met fruit, een heerlijk begin van de dag. We kregen de vraag of we de Double Choc Protein Porridge wilden proberen én omdat we heel vaak de vraag krijgen hoe kom ik aan voldoende eiwitten, dachten we leuk, gaan we doen! Eiwitten is overigens niet perse iets om je druk over te maken, als je gevarieerd eet krijg je het snel voldoende binnen. We moeten zeggen het is echt heerlijk om je dag mee te starten, want je bent goed gevuld en je kunt het eindeloos combineren met welk soort fruit je maar wilt. Het heeft een wat bittere smaak van de chocolade, maar als je zoet fruit gebruikt en dit samen eet, ben je echt geen ander zoetmiddel nodig.

Wat we een voordeel vinden van dit product is dat het verder geen gekke toevoegingen heeft, glutenvrij is en ongezoet van zichzelf. Het bevat ook diverse B-vitaminen en per portie van 60 gram bevat het 13 gram eiwitten, maar ook 8 gram vezels. Een stevig begin van de dag dus.

Lekker met bananen, we weten dat bananen een dubbel imago hebben bij veel mensen, maar wist je dat het goed is om er juist wat meer van te eten? Je leest hier waarom.

Aantal: 1 persoon Bereidingstijd: 5 minuten

Dit heb je nodig

60 gram double choc protein porridge
200 ml plantaardige melk (ongezoet)
1 banaan
1/2 sinaasappel
1 theelepel RAW cacaonibs

Wil je niet deze speciale proteïne? Dan kun je natuurlijk ook havermout toevoegen en een schepje cacao. 

Zo maak je deze vegan chocoladepap

Breng de plantaardige melk aan de kook en doe er de chocolade proteine bij, laat dit koken totdat het wat dikker word. Vind je het te dik? Dan kun je wat melk toevoegen. Schep het dan in een kom en leg er lekker wat fruit op en begin de dag boordevol energie! Lekker met een extra schepje RAW cacaonibs.

Eet smakelijk!

Laatste berichten van Trientje Blenkers-Klein (Toon alles)

Pin It on Pinterest

Share This