Print Friendly, PDF & Email

Makkelijke en snelle vegan recepten zijn zo fijn, juist in de zomer. Of het nu is omdat je haast hebt, omdat je op de camping kookt of gewoon geen zin hebt, er zijn talloze recepten die in een mum van tijd klaar zijn. Hieronder hebben we een selectie voor je samengesteld.

Vegan Pastasalades

We beginnen met pastasalades, want laten we eerlijk zijn, dat is toch best lekker zo in de zomer? Je kunt het als lunch meenemen naar je werk of als snelle avondmaaltijd zo klaar. Makkelijk ook als campingmaaltijd of als je weinig tijd/zin hebt.

Je kunt veel kanten op met pastasalades. Boodschappen.nl* heeft een uitgebreide pagina met heerlijke pastasalades, vegetarisch en vegan. Klik hierna op de link voor alle heerlijk recepten, pasta salade De vegetarische pastasalades zijn ook makkelijk vegan te maken door bijvoorbeeld vegan pesto te gebruiken of vegan kaasalternatieven. Op de website vonden we deze heerlijke vegan pastasalade met avocadodressing, te vinden via deze link.

We maakten deze zelf en kunnen je vertellen; je moet het echt maken. Mega lekker en voedzaam. Binnen 10 minuten op tafel.

Pastasalade

* Samenwerking

Vegan maaltijdsalades

Niet alleen pasta is geschikt om salades mee te maken. Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld noodles of aardappelen. Deze frisse noodlessalade staat binnen 10 minuten op tafel en is echt een feestje om te eten. Klik hier voor het recept Snelle vegan recepten ten top

Frisse noodlessalde

Vegan Soepen

Soepen zijn ideaal voor als je weinig tijd hebt. Je hoeft er tijdens het koken vaak niet meer echt naar om te kijken of je kunt ze heel makkelijk voorbereiden. Beide natuurlijk super handig. Daarnaast kun je soepen heel voedzaam maken, daar is deze quinoa soep met zoete aardappel een goed voorbeeld van, nog low budget ook. Klik hier voor het recept.

Quinoasoep

Op zoek naar meer soepen? Kijk dan op onze soepen pagina.

Ben je juist van het wat uitgebreider koken? Dan zijn deze gerechten uit de verschillende vakantielanden misschien wel heel erg leuk.
Wat dacht je van:

Laatste berichten van Trientje Blenkers-Klein (Toon alles)

Pin It on Pinterest

Share This