Print Friendly, PDF & Email

Zelf je chocoladepasta maken is echt super easy! Wij maakten het met amandelmeel, maar je kunt natuurlijk ook hazelnoten gebruiken zodat je een heerlijke hazelnotenpasta krijgt. Wij gebruikten verse dadels en dadels zijn echt super gezond voor je gezondheid, we schreven daar al eerder een blog over.

We hebben deze pasta eerst op social media gehad en er zijn heel veel positieve reacties op teruggekomen, mensen vonden het echt heel erg lekker en sommigen maakten het ook met hazelnoten. Geef je eigen draai er aan!

Dit heb je nodig

100 gram verse dadels
40 gram amandelmeel
2 eetlepels rauwe cacao

Zo maak je de chocoladepasta

Je maakt het door de verse dadels een uurtje te weken in kokend heet water. Vervolgens doe je de dadels in een mengbeker of keukenmachine samen met de rauwe cacao, amandelmeel en 2 eetlepels water.
Pureer dit tot een mooie pasta. Is het iets te dik naar je zin? Dan kun je een beetje extra water toevoegen.

Geniet ervan!

Laatste berichten van Trientje Blenkers-Klein (Toon alles)

Pin It on Pinterest

Share This