Workshop Streetfood

In deze workshop maken we uit verschillende landen streetfood gerechten, het word  een workshop waar je veel nieuwe technieken gaat leren, maar ook niet geheel onbelangrijk; nieuwe smaakcombinaties en heerlijke recepten.

R

Dit gaan we maken

Peter gaat heerlijke gerechten met je maken uit verschillende landen, waar de gerechten ‘op straat’ worden verkocht.

    • Egypte: Egyptische Ta’ameya falafel
    • Mexico: Quessadilla met een heerlijke ‘kaas’saus
    • Portugal: Kruidige empanada’s
    • Indonesie: Lumper (Indonesisch rijstrolletje in bananenblad) 

Daarnaast nog een heerlijk dessert, natuurlijk ook een streetfood; kokosbollen.

Je ontvangt alle recepten achteraf per e-mail

 

De recepten zijn whole food plant-based, vegan, glutenvrij en sojavrij. We werken met pure producten zodat je echt leert heerlijke smaakcombinaties te maken met de kracht van de natuur waarmee je jouw lichaam echt geeft wat het nodig heeft.

Een gezellige workshop waarin je veel nieuwe inspiratie op doet.

Peter Blenkers

Peter is chef-kok en met zijn 25 jaar ervaring een echte keukentijger te noemen. Hij leert je heel graag meer van de vegan keuken én is echte inspirator, hij vindt het leuk om zoveel mogelijk kennis over te dragen.

Wauw, wat ik heb veel geleerd!
Een gezellige workshop waarin in een hoog tempo veel gerechtjes gemaakt zijn. De gerechtjes zijn echt lekker, vonden ook mijn niet-vegan vrienden. Deze zijn verleid om meer recepten/hapjes uit te proberen. Ik kom zeker nog een keer terug!

Patricia Streng

5 sterren Google Review

Praktisch

Wanneer: zondagmiddag 11 september van 13.30 tot 16.00u
Kosten: 27 euro p.p. 
Online: je krijgt een link voorafgaand waarmee je erbij kunt zijn.
Je hoeft alleen maar een internetverbinding en pc/laptop of tablet te hebben.

Als je live mee wilt koken, kan dat, we sturen de boodschappenlijstjes ruim voor tijd. TIP: je kunt makkelijk vragen stellen tijdens de workshop, dus mocht je tegen bepaalde ingredienten niet kunnen, dan voorziet Peter je graag van persoonlijke tips om het gerecht naar jouw wens te krijgen!

 

Pin It on Pinterest